Void Spirit është heroi i ri që do i bashkohet Dota 2 dhe Dota Underlords
Ky po që di të bëjë një hyrje. Heroi më i ri që do të vijë në Dota bëri një paraqitje shumë spektakolare gjatë The International, duke ardhur në skenën e Mercedes-Benz Arena, Shanghai. Void Spirit do të vijë në…
Fituesit e The International do të marrin më shumë para se Bugha
Shifra e fitores së tyre i kalon $3 milion për kokë Eventi i vitit për Dota 2, The International ka mahnitur me një prize pool prej mbi $32 milion $, një shifër edhe më e madhe se ajo e Fortnite…
Prize pool i The International 2019 kalon $15 milionë
Në më pak se tre javë, rekordet vazhdojnë të thyhen Në pak më pak se tre javë, prize pool i The International 2019 ka kaluar $15 milionë, ndërkohë që është lançuar vetëm një prej shumë veçorive të saj ekskluzive. Dota…