International 10 i Dota 2 ka arritur një rekord të ri
Përsëri ketë vit, Valve ka arritur të sigurojë një rekord të ri Esports i Dota 2 është një prej festimeve më popullore të zhanrit MOBA dhe si gjithmonë me prize pool të cilat thyejnë çdo vit rekorde. Valve zakonisht kontribuon…
The International Battle Pass 2020 ka ardhur në Dota 2
Pavarësisht shtyrjes së The International, gjithsesi kemi një Battle Pass të ri Valve tha përpara disa javësh se për shkak të COVID-19 The International 10 nuk do të mbahej në 2020. Gjithsesi, ata tashmë kanë lançuar The International Battle Pass,…