Perfect Dark është projekti i parë që do të sjellë The Initiative
Fansat e Xbox e kanë pyetur shpesh veten gjatë viteve të fundit se çfarë është duke bërë studioja The Initiative dhe mbrëmë gjatë ceremonisë së The Game Awards 2020 ata e kanë marrë përgjigjen e tyre. Studioja po punon me…