Tag: The Heights

Si të bëni trendin viral në TikTok | GUIDE
Një nga tendencat më të mëdha në zhvillim të TikTok sillet rreth filtrit blu dhe të kuq që u jep njerëzve një mënyrë krijuese për të interpretuar një skenë me dy persona. Përdorimi më i madh i filtrit është bazuar…