Tag: the haunting

Vetë Call of Duty po shan campers në lojën e tyre
Call Of Duty më në fund, zyrtarisht ka marrë një qëndrim ndaj kampistave- dhe nuk është përmbajtur. Kampistët, siç jemi të sigurt që e dini, janë llojet e lojtarëve që zakonisht do të rrëmbejnë një armë të mirë me rreze…
Eventi The Haunting i Warzone: Roadmap, skins dhe më shumë
Eventi The Haunting i Warzone është rikthyer për Sezonin 6, duke u kthyer për të dytin vit radhazi dhe duke sjellë Halloween në Battle Royale dhe Black Ops Cold War. Këtu janë datat dhe shpërblimet e konfirmuara të The Haunting.…