Tag: the haunting of verdansk

Si të luani si një fantazëm në Warzone | GUIDE
Ghosts of Verdansk arrin në Warzone si pjesë e eventit The Haunting Halloween, dhe ka shumë sfida që të drithërojnë për t'u përballur në këtë game mode sezonal. Nëse lufta për mbijetesën tuaj në Verdansk nuk ishte mjaft gjallërues, mënyra…
Halloween vjen në Warzone me eventin Haunting of Verdansk
Halloween po vjen në Call of Duty: Warzone dhe Moden Warfare përmes eventit The Haunting of Verdansk. Eventi filloi mbrëmë dhe do të vazhdojë deri në datë 3 nëntor. Eventi i Halloween për këtë vit është goxha fantastik në fakt,…