Borderlands: The Handsome Collection është falas në Epic Games Store
Keni dy javë kohë për të marrë Borderlands 2 dhe The Pre-Sequel falas. Epic Games Store na ka kënaqur me lojëra falas së fundmi, me dy javët e fundit që na sollën GTA 5 dhe Civilization 6. Këtë javë fati…