fbpx
Këto janë lojërat e muajit Maj për Xbox Games With Gold
Lojtarët nuk kanë qenë të kënaqur me këtë muaj Microsoft njoftoi listën e lojërave  të muajit Maj për Xbox Live Games With Gold dhe le të themi që nuk është shumë mbreslënëse. Çdo lojë do të jetë e disponueshme vetëm…