Tag: the flash

Warner Bros mund të zëvendësojë Ezra Miller si Flash në DC
Ezra Miller e ka gjetur veten duke bërë mjaft lajme në muajt e fundit, dhe asnjëherë për arsyet e duhura. Aktori, i njohur më së miri për rolin e tyre si The Flash në Universe DC, si dhe Credence Barebone…
Heronjtë e DC debutojnë me një trailer të ri
Warner Bros ka publikuar një trailer me pamje nga Black Adam, The Flash, Aquaman and the Lost Kingdom dhe The Batman. Të katër filmat do të shfaqen në kinema këtë vit, dhe ju mund të shihni trailerin që shfaq secilin…
The Flash do të vijë në Fortnite
The Flash i DC do të vijë në Fortnite. Kjo sipas shumë dataminers që së fundmi e zbuluan si informacion. Nuk jemi fort të sigurtë se si do të përshtatet ky vrapues me tematikën e sezonit të 5, por është…