Kit Harington i bashkohet Marvel Cinematic Universe në The Eternals
Aktori do ti bashkohet kastit të filmit që do të vijë në 2020 Disney ka njoftuar se ylli i Game of Thrones, Kit Harington do ti bashkohet Marvel Cinematic Universe si pjesë e grupit të superheronjve, The Eternals. Aktori britanik…
Angelina Jolie mendohet ti bashkohet filmit të MCU, The Eternals
MCU ka qenë shumë sekretiv dhe misterioz rreth Avengers: Endgame, por edhe mbi informacionet se çfarë ka më tej për MCU pas kapitullit të fundit të Avengers. Marvel po i ruan me kaq kujdes detajet se si do të përfundojë…