The End në Fortnite ishte “eventi më i parë ndonjëherë” në gaming
48 orët transpetim të virmës së zezë bashkë me The End, kanë qenë eventi më i parë ndonjëherë në gaming, sipas Epic. Eventi i mbylljes së Season 10 në Fortnite, The End, në të cilin harta e battle royale-it u…
Tfue zbulon pse The End e bëri ta dojë Fortnite sërish
Turner ‘Tfue’ Tenney ishte një nga milionat e njerëzve që pa Epic Games të shkatërronte hartën ikonike të battle royale-it në fund të Season 10. E gjitha kjo për të shtruar rrugën për Chapter 2. Ylli i Twitch nuk mund…
Kur do të jetë Fortnite prapë online?
Pas mbylljes së Season 10, që literalisht thjesht e fshiu Fortnite jashtë ekzistencës, duke i lënë lojtarët në pritje të një vrime të zezë, nuk pati asnjë njoftim të mëtejshëm se kur loja do të kthehej online pas The End.…
Eventi The End në Fortnite bëri crash Twitch
Në Mixer mendohet të ketë ndodhur e njejta gjë. Teksa miliona njerëz tentuan të shikonin eventin The End, për mbylljen e Season 10 në Fortnite, Twitch bëri crash. Mbi një milion fansa hynë nëpër kanalet e tyre të preferuara për…
Epic Games literalisht fshiu Fortnite nga ekzistenca
Epic Games, zhvilluesi i Fortnite literalisht ka fshirë të gjithë ekzistencën e lojës gjatë eventit të Season 10. Duke e marrë emrin e eventit më seriozisht nga çfarë po pritej, Epic mori vendimin që të fshinte Fortnite nga ekzistenca në…
Ninja shpjegon pse Fortnite Season 11 ka nevojë për më shumë se sa një hartë
Tyler 'Ninja' Blevins ka shprehur opinionin e tij për Fortnite Season 11, pas leak-ut të Chapter 2. Fansat e lojës u shokuan dje kur në App Store-in Italian doli Fortnite Chapter 2. Sado që disa fansa sugjeruan se mund të…
Publikohet teaser-i i parë për Season 11 në Fortnite
Me Season 11 që është kaq pranë Fortnite Battle Royale, Epic Games më në fund ka publikuar një teaser për eventin 'The End' dhe me shumë mundësi Chapter 2. Shumë prej lojtarëve të Fortnite janë të emocionuar për të ditur…
Si deshifrohen kasetat e Visitor në Fortnite?
Ka një seri kasetash nga Visitor në hartën e Fortnite dhe ato janë të dhëna për sezonin e ardhshëm të Fortnite. E vetmja pyetje që lind është se çfarë domethënieje kanë? Season 10 i Fortnite do të mbyllet në 13…
Çfarë do të ndodhë në The End në Fortnite?
Gjithçka që dimë për eventin The End në Fortnite Season 11 i battle royale-s së Epic Games po vjen me shpejtësi dhe gjithçka është gati për një finale të madhe për të mbyllur Season 10 me stil. Më poshtë keni…
Çdo gjë që dimë për Season 11 në Fortnite
Season 10 i Fortnite po vjen drejt fundit, por fillimi i sezonit të ardhshëm i ka bërë lojtarët më kuriozë se kurrë. Pas shtyrjes së Season 11 është zbuluar se fundi i Season 10 do të ketë një event të…