Tag: The Elder Scrolls VI

Kjo lojë legjendare nuk do të vijë mesa duket në PlayStation
Ka qenë një udhëtim i çmendur dhe gjithë aventura gjatë këtyre muajve të fundit, por ne mendojmë se do të duhet të bëjmë paqe me faktin se The Elder Scrolls VI nuk do të vijë në PlayStation 5. Që kur…