Tag: the division resurgence

Ubisoft ka zbuluar gameplay e parë të The Division Resurgence
I shpallur javën e kaluar, The Division Resurgence është një lojë RPG shooter third-person pa pagesë për iOS dhe Android. Siç mund të shihet më poshtë, e konsideron atë si "një përvojë AAA që paraqet një histori të re të…