Tag: The Division: Heartland

Gameplay nga The Division Heartland është shfaqur dhe zhvilluesit nuk janë të lumtur
Mbi 20 minuta të lojës The Division Heartland kanë qarkulluar në internet, si dhe një video nga Ubisoft që paralajmëron testuesit e lojës që të mos publikojnë informacione të lojës. Heartland është një free-to-play game për PC, PlayStation dhe Xbox.…
Lojërat e Ubisoft tani do të etiketohen si “Ubisoft Originals”
Javën e kaluar, Ubisoft zbuloi pak rreth The Division: Heartland, e cila është loja e parë që botuesi ka quajtur si "Ubisoft Original". Me sa duket, ky do të jetë një term i ri i markës i përdorur nga botuesi…
Ubisoft njofton një lojë të re falas nga universi i Tom Clancy, Heartland
Ubisoft ka njoftuar Tom Clancy's The Division: Heartland, një lojë pa pagesë për PC, PlayStation dhe Xbox diku në mënyrë të paqartë në "2021-22". Është duke u zhvilluar nga studioja Ghost Recon Red Storm Entertainment dhe ju tashmë mund të…