fbpx

Tag: the division 1

Tom Clancy’s The Division do të jetë falas për një javë
The Division do të jetë falas për t’u marrë në Ubisoft Store Të gjithë i duam lojërat falas dhe loja e radhës është Tom’s Clancy The Division. The Division do të jetë falas për një javë dhe mund ta merrni…
Shitjet fizike të The Division 2 janë 20% më pak se të The Division 1
Ideja e shitjeve fizike nuk është më edhe aq e pëlqyer nga njerëzit. Shifrat e shitjeve në Mbretërinë e Bashkuar kanë zbuluar se The Division 2 ka shitur 20% më pak se shitjet e The Division 1, i cili u…