Tag: the devil is a part timer

Një sezon i dytë për The Devil is a Part-Timer pritet së shpejti
The Devil is a Part-Timer ka qenë larg publikut për disa vite. Për ata që nuk e dinë, komedia fantazi bëri hapin e saj në televizion që në vitin 2013 dhe ia doli mjaft mirë të pëlqehej nga fansat. Në…
The Devil is a Part-Timer! kthehet për një sezon të dytë
Më në fund pas tetë vitesh 'djalli' do të punojë përsëri në MgRonald’s! The Devil is a Part-Timer! është kthyer pas një kohë tepër të gjatë. Pas gati tetë vjetësh, anime-ja rreth Satan-it që punon në fast food më në…