Tag: the devil is a part timer season 2

Këto janë anime që duhet të ndiqni gjatë verës së 2022
Çfarë anime duhet të ndiqni këtë verë??? Vera ka ardhur dhe kjo do të thotë që edhe një mal me anime të reja kanë ardhur gjithashtu. Por çfarë anime duhet të ndiqni gjatë këtij sezoni? Më poshtë do të gjeni…
The Devil is a Part-Timer! kthehet për një sezon të dytë
Më në fund pas tetë vitesh 'djalli' do të punojë përsëri në MgRonald’s! The Devil is a Part-Timer! është kthyer pas një kohë tepër të gjatë. Pas gati tetë vjetësh, anime-ja rreth Satan-it që punon në fast food më në…