Tag: the day before

Loja MMO Survival “The Day Before” shtyhet për në 2023
The Day Before është një prej lojërave që kryeson listën e lojërave wishlisted në Steam dhe më të shumëpritura. Por një njoftim i kryer së fundmi na ka informuar se loja do të shtyhet për në vitin 2023. I planifikuar…