The Dark Pictures: Man of Medan Review
Thuajse e gjithë Man of Medan zhvillohet në det në një anije gjigande të braktisur. E bazuar dhe e ideuar nga misteri i jetës reale i anijes OSS Ourang Medan, e cila u fundos në fund të viteve 1940 pasi…