The Dalaran Heist: Aventura e re solo është live në Hearthstone
The Dalaran Heist, aventura më e re solo e Hearthstone: Rise of Shadows është tashmë live për të gjithë lojtarët. Kjo do të ketë pesë kapituj, me nëntë 'henchmen' të rinj. Të nëntë me dublimet e tyre personale dhe fuqitë…