Ubisoft njofton se Far Cry 5, The Crew 2, Assassin’s Creed dhe South Park do të dalin brenda vitit të ardhshëm
Gjatë raportit të fitimeve vjetore të Ubisoft-it, janë zbuluar planet e tyre për vitin e ardhshëm me rikthimin e katër ekskluziviteteve të mëdha për kompaninë. Assassin's Creed, The Crew 2, South Park: The Fractured But Whole dhe Far Cry 5…