Tag: the crew 2 upgrade

Pas 4 vitesh The Crew 2 merr update për PS5 dhe Xbox Series X
Crew 2 po merr një upgrade next gen për të gjithë lojtarët e PS5 dhe Xbox Series X. Në korrik 2022, loja e garave 2018 e Ubisoft do të marrë përmirësime falas të gjeneratës së re për të gjithë lojtarët.…