fbpx
Shefi i Gears 5 adreson shqetësimet për microtransactions
"Nuk kemi shkop magjik këtu..." Loja e re ekskluzive e Microsoft, Gears 5, u lançua në shtator dhe le të themi që pati një lançim shumë të mirë. Gjithsesi, jo të gjithë janë të lumtur me lojën, pasi shqetësimet me…
Gears 5 vjen me një trailer të mrekullueshëm campaign-i në Gamescom
Ka shumë gjëra që janë për tu vlerësuar në Gears 5 Gears 5 është një lojë shooter nga The Coalition e Microsoft. Studioja kjo që ka punuar me Gears of War 4 dhe që ka si qëllim ta bëjë vazhdimin…
Këto janë parametrat e kërkuara për të luajtur Gears 5 në PC
The Coalition ka publikuar parametrat e kërkuara për të luajtur Gears 5 në PC. Këto janë zbuluar përpara testimeve teknike dhe ndonjë detaj i vogël mund të ndryshojë. Gjithsesi ato krijojnë pak a shumë një ide se si duhet të…
Gears 5 nuk do të ketë season pass dhe hartat DLC do të jenë falas
The Coalition, zhvilluesit e Gears 5, kanë hequr dorë nga Gear Packs dhe season pass-et për Gears 5. Ata janë shprehur se duan të krijojnë një eksperiencë ku të venë lojtarët në plan të parë. Kjo do të thotë se…