NBA 2K21 prezanton ‘The City’ mode për next-gen
Midis grafikave super realiste dhe një mode-i të ri WNBA, fansat e basketbollit kanë shumë më shumë për të pritur kur bëhet fjalë për versionet PlayStation 5 dhe Xbox Series X / S të NBA 2K21. Në të mund të…