Tag: the callisto protocol

Kjo do të jetë loja më e frikshme në PS5 dhe Xbox Series X / S
Në mesin e shumë njoftimeve në këto ditë të The Game Awards, ishte The Callisto Project, loja debutuese nga zhvilluesi Striking Distance Studios Duke folur për IGN pas njoftimit, Glen Schofield, CEO i Striking Distance Studios, dhe krijues dhe prodhues…
The Callisto Protocol është loja e re e krijuesit të Dead Space
Sipërmarrja e parë e Glen Schofield me studion e tij më të re, Striking Distance Studios, u zbulua më në fund në The Game Awards të këtij viti, si The Callisto Protocol. Detajet në lidhje me lojën e parë të…