Drum Gun dhe The Baller janë bërë nerf në patch-in 9.01 të Fortnite
Ato mbeten sërish të forta, por jo dhe aq OP Epic duket se i ka dëgjuar lutjet e lojtarëve kompetitive në Fortnite Battle Royale dhe ka bërë nerf dy objetkte shumë të fuqishme në patch-in 9.01. Drum Gun dhe The…