Tag: the ascent

The Ascent do të vijë në Xbox dhe PC në Korrik
The Ascent, loja debutuese nga studio indie Neon Giant, tani ka një datë lançimi. Vendosur në një qytet neon-drenched cyberpunk, The Ascent është një RPG solo dhe kooperativë e veprimit që po zhvillohet nga një studio 12-personëshe e përbërë nga…
Shikoni 12 minuta gameplay të The Ascent në Xbox Series X
Të paktën ky është me të vërtetë gameplay. Përpara disa ditësh, Microsoft mbajti eventin e saj mujor në përgatitje të lançimit të Xbox Series X, duke zbuluar pamjet e para të gameplay-it të disa lojërave në platformën e gjeneratës së…