Tag: the ancient gods part two

DOOM Eternal sjell Update 6
Azhurnimi më i ri i DOOM Eternal sjell përvojën e plotë në konsolat e gjeneratës së ardhshme së bashku me rregullimet e defekteve në kod, përmirësime të reja grafike dhe më shumë përmbajtje falas. Përditësimi i fundit për DOOM Eternal…