Tag: the ancient gods part one

DOOM Eternal sjell Update 6
Azhurnimi më i ri i DOOM Eternal sjell përvojën e plotë në konsolat e gjeneratës së ardhshme së bashku me rregullimet e defekteve në kod, përmirësime të reja grafike dhe më shumë përmbajtje falas. Përditësimi i fundit për DOOM Eternal…
‘Doom Eternal: The Ancient Gods’ ka dalë tani; përmban harta dhe skins të reja
Paketa e parë DLC për Doom Eternal, The Ancient Gods Part One, është lançuar dhe Bethesda ka detajuar se çfarë mund të presin lojtarët nga expansion-i i ri. Në një postim në faqen zyrtare të Bethesda, zhvilluesi renditi një numër…