Tag: The Alto Collection

Merrni Remnant dhe Alto Collection falas nga Epic këtë javë
Përzgjedhja e kësaj jave nga Epic Games Store për lojërat falas në PC është live. Kjo do të thotë që ju mund të merrni kopjet tuaja falas të Remnant: From the Ashes dhe The Alto Collection. Remnant: From the Ashes është…
Epic sjell dy lojëra falas për javën e ardhshme
Jemi sërish në atë pikë të javës ku Epic jep disa lojëra falas për PC dhe njofton se çfarë do të vijë falas javën e ardhshme. Këtë javë ju do të keni mundësinë të merrni Wilmot's Warehouse dhe në datë…