fbpx

Tag: the airship skin bundle

Among Us: Gjithçka që përfshihet në The Airship Skin Bundle
Harta e re e Airship është gati dhe do të vijë përfundimisht në Among Us nesër, që do të thotë pritja pothuajse ka mbaruar. Për ta festuar, programuesit e InnerSloth kanë përditësuar një paketë të re Skin Bundle. Dihet pak…