Tag: The a-Kira Story

Krijuesi i Death Note po mendon për mangën e re
Kanë kaluar vite që kur Death Note përfundoi seritë manga të tij. Seriali mbetet një zgjedhje e mirë për veteranët e anime që kanë nevojë për pak dramë, dhe këndi i tij i mbinatyrshëm sjell fansa të rinj çdo ditë.…