Tag: That Time I Got Reincarnated as a Slime

Kur do të vijë filmi anime i That Time I Got Reincarnated as a Slime
Seritë anime të zhanrit isekai janë të shumta ku ndër to mund të përmendim shumë seri. Dhe së fundmi një nga më të preferuarat, That Time I Got Reincarnated as a Slime, ka zbuluar se kur do të vijë filmi…
That Time I Got Reincarnated as a Slime njofton një film të ri
That Time I Got Reincarnated as a Slime njoftoi se një film i ri për ekskluzivitetin do të vijë së shpejti! Pasi u vonua nga rikthimi fillestar në pranverë për të bërë më në fund debutimin e tij gjatë programit…
That Time I Got Reincarnated as a Slime sjell trailerin e ri
That Time I Got Reincarnated as a Slime lançoi trailer-in për pjesën e dytë të sezonit të dytë! Sezoni i dytë i shumë pritur i anime më në fund bëri debutimin e tij në fillim të këtij viti si pjesë…