Një streamer në PUBG vret 3 lojtarë në 15 sekonda në makinë
Ai morri fitoren me 19 vrasje Një streamer i PUBG dhuroi vërtet spektakël në stream-in e tij të fundit. Streamer-i në Twitch TGLTN tregoi aftësitë e tij me armët duke sfiduar dhe legjendën shroud gjatë stream-it të tij dje. Ai…