Tag: texture pack

Këto janë grafikat më realistike që mund të keni parë në Minecraft
Minecraft është një ndër lojërat më popullore e cila iu ofron mundësinë që të shtoni texture packs për PC më të fuqishme dhe së fundmi dikush ka krijuar texture pack që e bën Minecraft tepër real. Texture pack në fjalë…