Kjo është vila e re $14.4 milionë e Joe Rogan
Fansat e Joe Rogan kanë parë shtëpinë e tij më të re në Texas, e cila kushton $14.4 milionë. Pamjet e reja të shtëpisë së tij u zbuluan nga Dirt, që kishte foto të shumta nga brenda dhe nga jashtë…