Tag: tetris

Kampioni i Tetris, Jonas Neubauer, ka ndërruar jetë
Shtatë herë kampioni i botës dhe streamer i njohur i Twitch ishte 39 vjeç Jonas Neubauer, shtatë herë fitues i Classic Tetris World Championship dhe streamer i njohur, ka vdekur në moshën 39 vjeç. Sipas mesazheve të postuara në profilin…
Gjashtë gjëra që mësuam nga Nintendo Direct i shkurt 2019
Fire Emblem, Super Mario Maker 2, Tetris Battle Royale dhe më shumë! Nintendo Direct i parë i 2019 vjen 3 muaj më vonë se i fundit, dhe në të arritëm të marrim një pasqyrë të qartë të planeve të Nintendo…
‘Tetris Effect’ sjell demo falas në PlayStation 4 këtë fundjavë
Në pak ditë, ne do të jemi në gjendje të provojmë një version të ri të Tetris siç nuk kemi parë kurrë më parë. Megjithatë, para se të dalë loja e plotë, ne do të jemi në gjendje ta marrim…