Nintendo Switch Online me mbi 9.8 milionë subscribers
Tetris 99 është faktori kryesor Sado që Nintendo Switch Online ka qenë prezente që shtatorin e kaluar, në këtë pikë ka gti 10 milionë subscribers. Ky numër përfshin ata që kanë testuar versionin falas dhe ata që janë pjesë e…
Tashmë Tetris kthehet në një battle royale me Tetris 99
Vetëm NJË gjeni pazllash mund të fitojë Tetris do jetë një battle royale, me versionin e ri kompetitiv të quajtur Tetris 99. Loja u njoftua Nintendo Direct që solli edhe njoftimin e Super Mario Maker 2 dhe dhënien e më shumë…