Tag: tesla model s x

Ju mund të luani lojërat e Steam në Tesla?!
Automjetet e Tesla-s janë artikuj të nivelit të lartë dhe të shtrenjtë, dhe vijnë të mbushura me pajisje dhe opsione, të rëndësishme dhe parëndësishme. Një nga veçoritë është integrimi i videolojërave të caktuara në ekranet e brendshme të makinës, i…