Terry Crews bën stream në Twitch për bamirësi
Bashkë me djalin e tij, Terry Crews vendos të bëjë stream në Twitch për bamirësi Terry Crews është një prej personazheve më të famshëm dhe më të dashur në botën e internetit. Fansat e tij e duan atë për mirësinë…
Terry Crews dëshiron të luajë Jax në seritë e Mortal Kombat
Terry Crews dëshiron të luajë Jax në Mortal Kombat 11. Regjizori Ed Boon dëshiron që Terry Crews të luajë Jax në Mortal Kombat 11 dhe edhe ne duam që Terry Crews të luajë Jax në Mortal Combat 11. E gjithë…