Tag: Terraria

Si arrin PewDiePie të fitojë para?
Krijuesi me më shumë abonentë në YouTube, Felix "PewDiePie" Kjellberg është ‘mbreti në internet’. Me një numër të madh  të audiencës vijnë shumë mundësi për fitim parash, dhe PewDiePie e ka arritur këtë. Duke grumbulluar miliona shikime, vetëm normat e…