YouTube thotë se nuk ka për detyrë të mbajë video që nuk do në platformë
Në 10 dhjetor YouTube do të update-ojë sektorin e tij të terms of service dhe në këtë version të ri, një varg i ri i kujton përdoruesve që kompania nuk e ka për detyre të mbajë në platformë video që…