Tag: terminator

Një lojë e re Terminator do të vijë së shpejti
Prezantimi i Nacon Connect përfundoi me një surprizë tjetër, një pamje për një lojë të ardhshme Terminator. Videoja e shkurtër tregoi një skelet robotik T-800 Terminator, me logon e Nacon Studio Milan. Loja e paemërtuar Terminator do të jetë një…
Një seri anime e Terminator do të vijë në Netflix
Netflix ka njoftuar se një seri anime e Terminator është në punë e sipër nga skenaristi i Batman: Mattson Tomlin dhe studioja Production I.G. Ky serial ende nuk ka një titull ose datë lançimi, por Tomlin e përshkroi si një…
Fortnite po ofron rimbursime të skinit të Terminator
Fortnite Chapter 2 Season 5 është karakterizuar deri më tani si më i larmishmi përsa i përket personazheve dhe skins të tyre që ka sjellë në lojë. Së fundmi Epic Games shtoi Terminator bashkë me Sarah Connor. Lojtarët mund të…
The Terminator dhe Sarah Connor janë tashmë në Fortnite
Season 5 i Fortnite vazhdon të prezantojë personazhe të reja në lojë. Më parë pamë armikun e Arnold Schwarzenegger, Predator t'i bashkohej lojës. Tashmë mund të merrni skinin e Terminator në Fortnite item shop. Skini i T-800 vjen me të…
Episodet e reja të Digimon Adventure sjellin The Terminator
Digimon Adventures na surprizon me ketë kthesë që ka marrë Seritë e reja të Digimon Adventure I kanë surprizuar shumë fansat por episodin i ri merr një kthesë të errët duke sjellë referenca me një nga filmat klasikë Sci-Fi Horror,…
Shikoni 10 minuta nga gameplay i Terminator: Resistance
"I'll be back" Një lojë e re Terminator do të dali së shpejti dhe ajo i hedh sytë nga lufta në të ardhmen pas dy filmave të parë, duke e kthyer atë në një lojë FPS të ngjashme me Far…
Shikoni trailerin e Terminator në Mortal Kombat 11
Është fantastik. Terminator T-800 do e bëjë debutin në Mortal Kombat 11 në 8 tetor për pronarët e Kombat Pack dhe për pjesën tjetër në 15 tetor. Tashmë kemi pamjet e para se si androidi ja del në një ndeshje.…
Shikoni pamjet e para të Terminator dhe Joker në Mortal Kombat 11
Traileri i Kombat Pack është publikuar, duke konfirmuar Joker dhe Terminator. Prej kohësh ka qenë e ditur se Kombat Pack-u i parë i Mortal Kombat do të përfshinte tre personazhe të jashtëm, por krahas Spawn, të tjerët gjithmonë kanë qenë…
Një DLC leak i Mortal Kombat 11 konfirmon Joker dhe Terminator në lojë
Pak para se Mortal Kombat 11 të lançohej në PS4, Xbox One, PC dhe Switch, një pjesë e përmbajties së DLC së saj u njoftua. Leaku erdhi nga dosjet e lojës për Nintendo Switch dhe sipas asaj që u zbulua…