Shikoni 10 minuta nga gameplay i Terminator: Resistance
"I'll be back" Një lojë e re Terminator do të dali së shpejti dhe ajo i hedh sytë nga lufta në të ardhmen pas dy filmave të parë, duke e kthyer atë në një lojë FPS të ngjashme me Far…
Një FPS e re me Terminator do të vijë ktë vit
Ka shumë robotë që vrasin njëri-tjetrin E njoftuar pak më herët gjatë këtij muaji, Terminator: Resistance është një first-person shooter i bazuar në seritë e filmave me të njejtin emër. Më specifikisht loja vendoset 30 vite pas Judgement Day, gjatë…