Tag: tennis world tour 2

Lojërat falas të PS Plus për Gushtin?!
Sipas një leak në faqen e saj zyrtare, Sony ka publikuar tre lojërat që do të mbërrijnë tek abonentët e PS Plus falas në muajin gusht 2021. Tituj që mund të shkarkohen në konsolën tuaj PlayStation 4 dhe PlayStation 5,…
Fansat e PlayStation janë totalisht të zhgënjyer me lojërat e reja falas
Formacioni i PlayStation Plus për muajin gusht është publikuar vetëm disa ditë para zbulimit zyrtar dhe është e sigurt të thuhet se fansat me të vërtetë nuk janë të kënaqur me atë që pret. Lojërat falas për muajin e ardhshëm…
Tennis World Tour 2 Review
Lojërat e tenisit priren të jenë shumë argëtuese, por edhe ato më të mirat luftojnë për të kapur vërtet esencën e këtij sporti. Në lojëra si Virtua Tennis e vitit 2009, theksi vihet në shërbimet fillestare sesa në vendosjen e…