Shihni 20 minuta gameplay nga MMORPG-ja që është Temtem
A do të dëshironit një MMORPG të re, shumëngjyrëshe, në të cilën mblidhni, edukoni dhe përmirësoni krijesa të lezetshme? Atëherë mbase Temtem është diçka për ju. Në Temtem ju jeni në një botë ishull në të cilën jetojnë Temtems. Ju…
‘Stress-test’ i Temtem ju sjell një eksperiencë si të një loje Pokémon
Temtem premton të sjellë frymën e Pokémon në një botë online në PC, me një seri 'stress-tests' që do t'ju japin një shans të provoni lojën falas përpara lançimit. Alpha e mbyllur e Temtem do të përfundojë më 9 janar…