Tell Me Why është loja e re nga zhvilluesit e Life is Strange
Tell Me Why del në verën e 2020ës. Microsoft tregoi një trailer të ri loje, në X019, nga Dontnod Entertainment që ngjan deri diku me Life is Strange. Loja quhet Tell me Why dhe trailerin e njoftimit të saj mund…