Tag: tekogan

Dikush arrestohet pasi heq censurimin në anime
Shumë filma dhe seriale censurohen për arsye të ndryshme dhe e njëjta gjë ndodh edhe me shumë anime të ndryshme. Dhe dikush ka arritur që të krijoj një mjet i cili heq censurimin nga anime. Një person 43-vjecar i cili…