Tekken 7 Season 4 sjell Kunimitsu dhe një tematikë me Pac-Man
Fillon në 10 nëntor. Sezoni i ardhshëm i Tekken 7 fillon këtë muaj. Lojtarët që kanë blerë season pass do të kenë akses në personazhin e ri Kunimitsu, gjithashtu të disponueshëm si DLC 16. Ninja me maskë dhelpre si duket…