fbpx

Tag: ted talk filter

Si të përdorni filtrin e TED Talk në TikTok
TED Talk filter është një filtër i ri viral që ju lejon të filmoni segmentin tuaj të animuar të një fjalimi të stilit TED Talk dhe përdoruesit e TikTok e kanë përdorur atë për të prodhuar disa video gazmore. Ja…